Skip to content

Les nostres cerveses

Formar part de Cerveses Moritz té avantatges, i un d’ells és poder gaudir al nostre bar de totes les varietats de cerveses clàssiques i una selecció de cerveses fresques sense pasteuritzar que ens arriben directament de la Fàbrica Moritz Barcelona. Una delícia.

Moritz Fresca

Arribades directament de la Fàbrica Moritz Barcelona a El Velódromo, podreu gaudir d’una selecció de cerveses fresques sense pasteuritzar.

moritz_7

Moritz 7.

Quan el mestre cerveser la va tastar va preguntar: “Quina és?”. “La del tanc 7”, li van respondre. Havien trobat la cervesa amb el cos i el gust que estaven buscant. 100% Malta. Força i Caràcter. Per gaudirla també sense pasteuritzar acabada de sortir del tanc on va sorgir tot.

moritz_original

Moritz Original.

La clàssica, la nostra primera fresca i la més coneguda. De color daurat pàl·lid amb escuma blanca, flonja i abundant, amb notes dolces de malta i cereals i una intensa presència del llúpol. Elaborada amb una malta extrapàllida i un dels llúpols aromàtics més reconeguts mundialment, el llúpol de Saaz.

moritz_epidor

Moritz Epidor.

Cervesa triple malta caracteritzada per un cos compacte i un color únic. El seu sabor està marcat per les maltes caramel·litzades i lleugers tocs afruitats procedents de la fermentació. Tot caràcter, intensitat i expressió aromàtica de la malta. Amb el seu cos i el procés de fermentació de llarga durada s’obté una experiència intensa amb un extra de potència.

moritz_original

LA VELO DE MORITZ.

Converses, primeres cites, dinars, reunions de feina, aniversaris, festes, comiats… totes aquestes coses i moltes més han passat al llarg de 90 anys pel Bar Velódromo, un dels locals més emblemàtics de la ciutat que celebra el seu 90 aniversari. Per conmemorar-ho, a Moritz li hem volgut fer un homenatge com millor sabem, amb una cervesa en el seu honor que capti l’essència d’un dels bars històrics de Barcelona.
moritz-fresca-red-ipa

Moritz Red IPA.

Cervesa amb caràcter de llúpol i amargor notable. Hi predominen les aromes de llúpol florals i herbàcies, i de caramel, cafè i fruita seca aportades pel torrat de les maltes.
moritz-negra

Moritz Negra.

Cervesa sense filtrar de color negre intens a causa de les seves maltes i ordi torrefactes, amb lleugers tocs de fruita groga madura. Amb una escuma densa, fina i adherent, ens permet gaudir de l’aroma torrada que ens trasllada al món del cafè i del cacau, amb matisos de regalèssia i lleugeres notes fumades.

Moritz clàssiques

La primera cervesa de Barcelona, des de 1856, no podia faltar a la carta d’un dels bars més emblemàtics de la ciutat.  

Moritz 7.

Quan el mestre cerveser la va tastar va preguntar: “Quina és?”. “La del tanc 7”, li van respondre. Havien trobat la cervesa amb el cos i el gust que estaven buscant. La nostra última creació té tota la intensitat d’una 100% malta. Força i caràcter.

Moritz Original.

La nostra primera cervesa, la més popular, la que es beu a l’hora de l’aperitiu a la Barceloneta o en un brindis d’última hora en algun bar de l’Eixample, la Plana de Vic o fins i tot a Mallorca o Andorra. Tipus Pilsner, però també tipus Barcelona. Agradable, daurada, d’escuma flonja i abundant, com aquesta ciutat.

Moritz Epidor.

La nostra cervesa més radical. Intensa, aromàtica i macerada amb malta caramel. Mira que sona bé, això: ‘Malta caramel’. Doncs si sona bé, imagina-te’n el gust. Té un cos compacte i un color inconfusible que aporta una experiència intensa i potent. És clar que… quina experiència no ho és a Barcelona.

Moritz 0,0.

Què en penses de la cervesa 0,0? Les que has tastat fins ara et semblen suaus? Doncs preparat per fer un reset i començar de zero zero perquè la nova Moritz 0,0 ve carregada de sabor a cervesa cervesa, la que a tu t’agrada. Ah, a més de tenir més cos i sabor també té zero sucre i això no ho trobaràs en cap altra.

Moritz Radler.

Sí, hem agafat una Moritz clàssica i li hem afegit suc de llimona 100% natural. Tu agafa-la i afegeix-li un capvespre, un grup d’amics, una terrasseta, alguna cosa per picar, vistes al mar o el que et doni la gana, perquè sincerament, la Moritz Radler és tan equilibrada que demanar-ne una no és que sigui una bona elecció, és que és una decisió genial.

Moritz Red IPA.

D’acord, no hem estat els primers a tenir una IPA, però en tenim una amb caràcter de llúpol i amargor notable i persistent, i amb aromes predominants de llúpol florals i herbàcies, i de caramel, cafè i fruita seca aportades pel torrat de les maltes. Vaja, que sí, que està pensada per demanar-la de dues en dues.